domingo, 25 de agosto de 2013

L'ànima del Fitag és un espai dedicat a valorar els diferents espectacles de teatre amateur que es poden veure del 27 al 31 d'agost a diferents espais escènics de Girona. També és un espai obert on tothom podrà opinar i dir la seva, això sí, des del respecte i educació. Aquest bloc també servirà per fer-nos conèixer i demostrar la qualitat del festival.

El alma del Fitag es un espacio dedicado a valorar los diferentes espectáculos de teatro amateur que se podrán ver del 27 al 31 de agosto en diferentes espacios escénicos de Girona. También es un espacio abierto para el que quiera opinar desde el respeto y la educación. Este blog también servirá para que nos conozcan y demostrar la cualidad del festival.

The soul of Fitag is a space dedicated to speak about different performances of amateur acting. This festival is going to watch from 27 until 31 august in different dramatic spaces in Girona. Also is a space that is open for if somebody want added opinions but, always, with respect and education. This blog is going to use for many people know the quality of the festival.


No hay comentarios:

Publicar un comentario